سقف کاذب پانل گچی

سقف کاذب پانل گچی

سقف کاذب پانل گچی

سقف کاذب پانل گچی یکی از انواع سقف کاذب هست که به عنوان نمای ظاهری سقف‌ها به چشم میاد و میشه گفت پرکاربردترین نوع سقف کاذب است. این سقف کاذب هم به شکل پانل و هم تایل تهیه میشه و انواع مختلفی داره.

سقف کاذب پانل گچی

شما می‌تونید با توجه به سلیقتون هر کدوم از این صفحات گچی رو انتخاب کنید و از اون‌ها برای زیباسازی خونه‌ها استفاده کنید. سقف های کاذب گچی انواع مختلفی دارن که تو این مقاله بهشون می پردازیم.

سقف کاذب پانل گچی
سقف کاذب پانل گچی

سقف کاذب کناف (گچی)

سقف کاذب کناف (گچی)، از محصولات پیش ساخته در صنعت دکوراسیون داخلی است که دارای تنوع از نظر شکل ، جنس و کاربری بوده، که هر کدام از آنها دارای چندین مدل و ویژگی منحصربفردی هستند. دیوار گچی سقف کاذب پانل گچی انتخاب درست زمانی اتفاق میافتد که باتوجه به شرایط و بودجه ، متریال مناسب را انتخاب فرمایید.

سقف کاذب مشبک (تایل گچی 60*60)

این سقف متشکل از سازه های سپری که بوسیله ی آویزهای قابل تنظیم به سقف اصلی متصل میگردد و تایل های 60 ×60 ( گچی- معدنی – ام دی اف – پی وی سی ) که به صورت وزنی درون شبکه مذکور قرار می گیرد تشکیل شده است. دیوار گچی سقف کاذب پانل گچی از مزیت های سقف کاذب مشبک به نصب سریع و آسان، سهولت دسترسی به فضای تأسیسات پشت سقف و تعمیر و نگهداری آسان میتوان اشاره کرد.

تایل های سقفی

تایل های سقفی در ابعاد 60 ×60 در نوع ساده ( فاقد خواص عایق صوت) و آکوستیک (دارای خواص عایق صوت) عرضه میگردد از انواع تایل های ساده می توان به تایل های بدون روکش و روکش دار سقف کاذب پانل گچی (گچی روکش پی وی سی و گچی پشت آلومنیوم) و از تایل های آکوستیک می توان به دیوار گچی تایل های لبه دار و بدون لبه اشاره نمود.

کناف چیست و چه مزیت هایی دارد؟

ساختار کلی کناف ، دیوار گچی صفحات روکش دار گچی(دارای هسته گچی با روکش کاغذی مخصوص بر روی سطح و لبه) سقف کاذب پانل گچی ویا صفحات مسطح سیمانی و پروفیل های فولادی سبک می باشد که این صفحات به عنوان پوشش و پروفیل ها به عنوان زیر سازی عمل می کنند.

موارد استفاده از ساختار کناف

  1. سقف کاذب ( سقف کاذب یکپارچه و سقف کاذب مشبک )
  2. دیوار ( دیوار جداکننده و دیوار پوششی )
  3. دیوار گچی

انواع صفحات روکش دار گچی (ورق کناف)

سقف کاذب پانل گچی این صفحات در چهار مدل تولید میشود که شامل:

  • صفحات گچی آرجی RG ( مناسب برای سقف کاذب و دیوار کناف در نقاط بدون رطوبت برای انواع طرح های ساده و دکوراتیو)
  • صفحات گچی ام آر MR( مناسب برای فضاهای دارای رطوبت )
  • صفحات گچی اف آرFR ( مناسب برای فضاهای دارای امکان حریق جهت حفاظت تیرها، ستون ها و سایر اجزای سازه های فولادی و پوشش داکت ها و کانالهای تأسیساتی در برابر آتش مستقیم تا 180 دقیقه )
  • صفحات گچی اف ام FM ( مناسب برای فضاهای هم دارای رطوبت و هم امکان حریق )

دیوار جداکننده کناف

دیوار جداکننده (کاذب) کناف ، دیوارهای غیر باربری هستند که برای تقسیم فضاهای داخلی ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد. سقف کاذب پانل گچی این ساختار شامل زیرسازی فولادی بوده که صفحات روکش دار گچی به صورت یک لایه و یا چندلایه بوسیله ی پیچ مخصوص بر روی آن نصب شده و پس از بتونه کاری آماده نقاشی می باشد.بر روی این دیوار می توان علاوه بر رنگ آمیزی.کاغذدیواری. کاشی و روکش های دیگر نیز بهره برد.

سقف کاذب یکپارچه

این نوع سقف کاذب بسیار سبک بوده و شامل زیرسازی فولادی متصل به سقف اصلی می باشد که صفحات روکش دار گچی به وسیله ی پیچ مخصوص بر روی آن نصب می شود. سقف کاذب پانل گچی سپس درزهای آن بوسیله ی نوار درزگیری پوشش داده شده و پس از بتونه و ماستیک کل سطح آماده رنگ آمیزی میشود.

صفحات مسلح سیمانی آکواپانل

صفحات سیمانی کناف، با ترکیبی فشرده از سیمان پرتلند، پرلیت، دانه های رس منبسط شده، سنگ آهک، سنگدانه ها و مواد افزودنی خاص که پشت و روی لبه های طولی آنها بوسیله شبکه ای از الیاف شیشه ( فایبرگلاس ) مسلح شده است. سقف کاذب پانل گچی از مزایای این صفحات که در سقف و دیوار به کار میرود

دیوار پوششی کناف

دیوارپوش کناف ، هم بدون سازه و یا با سازه بوسیله ی چسب مخصوص صفحات روکش دار گچی بر روی دیوار زمینه متصل میشود. سقف کاذب پانل گچی این دیوار یک راه حل سریع و کارآمد جهت بازسازی دیوارهای فرسوده بدون ایجاد هرگونه تخریب و پوشش نازک کاری بر روی دیوار بنایی جدید و بهسازی حرارتی و صوتی ساختمان می باشد.

انواع سقف کاذب کناف

سقف کاذب پانل گچی در حال حاضر اکثر پروژه ها با سقف کاذب کناف کار می‎کنند. سقف کاذب کناف به ۲ نوع مشک (متحرک) و کناف ثابت تقسیم می شوند.

سقف کناف مشبک

سقف کناف متحرک از پنل ‌های گچی و پروفیل ‌هایی از جنس گالوانیزه ساخته می شوند. سقف کاذب پانل گچی البته گاهی تایل کناف از متریال معدنی، آلومینیومی و یا پوشالی می باشد. این نوع سقف ها، تایل‌ و قاب اتصال ثابتی با هم ندارند و ‎هر تایل دارای این قابلیت است که به راحتی با دست برداشته شود.

سقف کناف ثابت

سقف کناف ثابت با تایل های گچی یا سیمانی می سازند. برای زیرسازی این نوع سقف کاذب از پروفیل های فولادی سبک استفاده می کنند. سقف کاذب پانل گچی این نوع سقف هم به صورت ساده و یکپارچه قابل اجرا بوده و هم با طرح های هندسی و دکوراتیو شامل قوس‌ ها و انحناهای گوناگون اجرا می شود.

سقف کاذب

سقف های کاذب با اتصال به اسکلت ساختمان، وزن خود را بر روی سازه اصلی ساختمان گذاشته و فضایی خالی بین سقف کاذب و سقف سازه ایجاد می کنند. سقف کاذب پانل گچی سقف های کاذب می توانند با مصالحی سبک، به اشکال مختلف ساخته شده و به شکلی مناسب به کلافبندی و یا اسکلت ساختمان متصل شوند.

مزایای سقف های کاذب

سقف های کاذب نسبت به سقف های عادی دارای مزایایی بوده، از جمله اینکه با استفاده از انواع عایق های حرارتی و درزبندی های مناسب می توان از تبادل دما جلوگیری نمود و در مصرف انرژی صرفه جویی کرد. سقف کاذب پانل گچی این کار باعث جلوگیری از مصرف بیهوده انرژی و تبادل هوای درون محیط با محیط بیرونی می شود.

سقف سازه

همچنین از فضای میانی سقف کاذب و سقف سازه می توان جهت آکوستیک نمودن جهت جلوگیری از تبادل صدا، عبور دادن تاسیسات و یا ایجاد نورپردازی متناسب با محیط استفاده نمود. سقف کاذب پانل گچی قابلیت نصب ساده و سریع سقف های کاذب یکی از مسائلی است که بیشتر سازندگان و معماران به آن توجه می کنند.

سقف های کاذب گچی

این نوع سقف کاذب معمولا برای مکان های اداری و تجاری استفاده می شود و زیبایی خاصی برای دکوراسیون داخلی منزل ندارد. سقف کاذب گچی به خاطر نصب آسان و سریع، وزن سبک و قابلیت رنگ کردن، بسیار پرطرفدار است. سقف کاذب پانل گچی انواع سقف های کاذب گچی را می توان به سه دسته سقف کاذب تایل گچی، کناف و سقف کاذب رابیتس تقسیم بندی نمود.

سقف کاذب تایل گچی

این نوع سقف کاذب در حقیقت نوعی سقف کاذب پیش ساخته بوده که تایل های آن در ابعاد ۶۰×۶۰ ساخته می شوند. به طور کلی می توان تایل های گچی را در انواع ساده، روکش دار و آکوستیک دسته بندی کرد. سقف کاذب پانل گچی از نظر طرح نیز دارای انواع مختلفی همچون طرح حصیری، سفید ساده، با سوراخ های منظم و نامنظم ، پانچ مربع و … می باشد.

سقف

این نوع سقف کاذب عموما در اماکن اداری و تجاری مورد استفاده قرار می گیرد. تایل های گچی معمولا با روکش پی وی سی بوده و به صورت ضد آب و ضد رطوبت نیز در بازار عرضه می گردند. از انواع دیگر آن می توان به تایل های گچی آکوستیک اشاره نمود. سقف کاذب پانل گچی این تایل ها حفره هایی در درون خود دارند و باعث جلوگیری از پخش صدا می شوند.

سقف کاذب رابیتس

از قدیمی ترین انواع سقف های کاذب گچی، رابیتس است که در ساخت آن از توری رابیتس، گچ و میلگرد استفاده می شود. سقف کاذب رابیتس نسبت به سایر انواع سقف های کاذب گچی پیش ساخته وزن بیشتری دارد. سقف کاذب پانل گچی اما در مقابل از قیمت مناسب تری برخوردار بوده و ارزان تر است. همچنین تنوع طرح های سقف کاذب گچی در این نوع از سقف کاذب بالا است.

سقف کاذب کناف

سقف کاذب کناف نوع دیگری از سقف های کاذب گچی پیش ساخته می باشد. به منظور اجرای سقف کاذب کناف، ابتدا زیرسازی فلزی سقف انجام شده و پس از آن پنل های گچی پیش ساخته بر روی آن نصب می گردد. سقف کاذب پانل گچی این سقف وزن بسیار کمی داشته و جایگزین مناسبی برای سقف های کاذب رابیتس و گچ است.

سقف کاذب کناف
سقف کاذب کناف

ساخت پنل های گچی

برای ساخت این پنل های گچی، ترکیب گچ همراه با هوا به شکل فشرده در بین دو سطح از جنس مقوا تزریق می شود که این عملیات باعث پایین آمدن وزن و بالا رفتن مقاومت پنل می شود. سقف کاذب پانل گچی در سیستم ساخت و ساز خشک از صفحات روکش دار گچی، به عنوان پوشش و از پروفیل های سرد نورد شده از جنس فولاد سبک، به عنوان زیر سازی استفاده می گردد.

سقف گچی

گچ از رایج ترین مصالحی است که به عنوان رویه نهایی سقف مورد استفاده قرار می گیرد. سقف کاذب پانل گچی در بین سقفهای کاذب نیز، سقف کاذب گچی از پرکاربردترین انواع سقف کاذب محسوب می گردد که به صورت سقف کاذب تایل گچی ، کناف و رابیتس قابل اجرا است. از آنجایی که در حالت عادی گچ در برابر رطوبت مقاوم نمی باشد، از این رو بهتر است که از سقف کاذب گچی در محیط های غیر مرطوب استفاده شود.

مزایای تایل سقفی گچی

سقف کاذب پانل گچی نسبت به سایر انواع تایل ها دارای مزایایی بوده که به شرح زیر می باشد:

  1. یکی از مزایای سقف کاذب گچی، سبک بودن آن است که هر متر مربع آن حدود ۱۵ کیلوگرم می باشد.
  2. یکی از مزایای دیگر تایل سقفی گچی، نصب آسان و سریع آن بخاطر اتصالات آلومینیومی و سیستم پیش ساخته آن می باشد.
  3. از مزایای دیگر تایل های گچی ایجاد تهویه مناسب در فضا بوده چراکه حرارت و رطوبت را تنظیم می کند.
  4. یکی از مزایای دیگر تایل گچی، سازگاری آن با محیط زیست به علت عدم وجود مواد زیان آور در این مواد است.

سقف کاذب گچی

هر یک از این انواع سقف کاذب گچی خود به دسته های دیگری تقسیم بندی می گردند که این عامل موجب متغیر بودن قیمت آنها می شود. به طور مثال در سقف کناف ، ورق کناف ضد حریق و ضد رطوبت گران تر از کناف سقف ساده می باشد. سقف کاذب پانل گچی در نوع تایلی نیز ، قیمت تایل های آکوستیک نسبت به انواع ساده و روکش دار بیشتر است.

قیمت سقف کاذب گچی

اولین عامل تاثیرگذار بر قیمت سقف کاذب گچی ، نوع آن می باشد. بدیهی است که قیمت سقف کاذب تایل گچی با کناف متفاوت می باشد. سقف کاذب پانل گچی به طور کلی معمولا قیمت تایل گچی سقف کاذب از کناف ارزان تر است. همچنین قیمت سقف کاذب گچی رابیتس بیشتر از کناف می باشد.

سقف کاذب تایل گچی

سقف کاذب تایل گچی نوعی سقف کاذب گچی پیش ساخته می باشد که تایل های آن در ابعاد ۶۰×۶۰ ساخته می شوند. سقف کاذب پانل گچی این نوع سقف کاذب عموما در اماکن اداری و تجاری مورد استفاده قرار می گیرد. تایل های گچی با روکش PVC و به صورت ضد آب و ضد رطوبت نیز در بازار عرضه می گردند. از انواع دیگر آن می توان به تایل های گچی آکوستیک اشاره نمود.

کناف

سقف کاذب کناف نوع دیگری از سقف کاذب گچی پیش ساخته می باشد. به منظور کناف کاری سقف ، سقف کاذب پانل گچی ابتدا زیرسازی فلزی سقف انجام شده و پس از آن پنل های گچی پیش ساخته بر روی آن نصب می گردد. این سقف وزن بسیار کمی داشته و جایگزین مناسبی برای سقف های کاذب رابیتس و گچ است. همچنین در مقایسه با سقف های رابیتس ، مقاومت آن در برابر زلزله بیشتر خواهد بود. سهولت و سرعت بالای اجرا از دیگر مزیت های آن می باشد.

سقف کاذب گچی پذیرایی

از پر استفاده ترین انواع سقف کاذب برای سالن پذیرایی ، سقف های کاذب گچی می باشند. سقف کاذب پانل گچی زیرا میزان طرح پذیری آن بسیار بالا بوده و می توان سبک ها و طرح های مختلفی را به کمک این نوع سقف کاذب پیاده سازی نمود.

سقف کاذب گچی سرویس بهداشتی

به منظور نصب سقف کاذب سرویس بهداشتی گچی بهتر است از تایل های پیش ساخته استفاده نمود. بدین منظور تایل های گچی مقاوم در برابر رطوبت بهترین گزینه می باشند. سقف کاذب پانل گچی میزان رطوبت در سرویس بهداشتی و حمام بسیار بالا بوده و استفاده از تایل های گچی ساده سبب می گردد که این تایل ها در زمان کوتاهی کارایی خود را از دست دهند.

سقف کاذب گچی اتاق خواب

اتاق خواب نیز از دیگر مکان هایی است که می توان از سقف کاذب گچی برای دکوراسیون آن استفاده نمود. در سبک های مدرن می توان بخشی از دیوار را به سقف متصل کرده و زیبایی اتاق خواب را دوچندان نمود.از مزایای اجرای این نوع سقف ، قابلیت رنگ پذیری آن می باشد. سقف کاذب پانل گچی این موضوع به ویژه در سقف کاذب اتاق خواب کودک بسیار حائز اهمیت است.

سقف کاذب گچی رنگی

به منظور اجرای سقف کاذب گچی ، می توان از رنگ های مختلفی استفاده کرد. این موضوع موجب ایجاد حس نشاط و سرزندگی در بیننده می گردد. سقف کاذب پانل گچی به طور کلی سقف کاذب گچی رنگی ، عموما در مهد کودک ها ، محیط های پزشکی و کلینیک ها ، ساختمان های اداری و … اجرا می شود؛ اما در ساختمان های با کاربری های مسکونی و به ویژه اتاق کودکان نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

گچ

گچ خاصیت رنگ پذیری بالایی داشته و به راحتی می توان با عملیات رنگ کاری ، رنگ های زیبا و متنوعی در آن ایجاد نموده و یا حتی به راحتی رنگ قدیمی آن را تغییر داد. بدین منظور می توان در اتاق های مختلف منزل از رنگ های خاصی استفاده کرد. سقف کاذب پانل گچی به طور مثال در رنگ کاری سقف کاذب گچی آشپزخانه عموما از رنگ های روغنی استفاده شده و برای پذیرایی نیز می توان از رنگ های مات استفاده نمود.

سقف کاذب گچی مدرن

از آنجایی که دکوراسیون اکثر خانه های امروزی به صورت مدرن طراحی شده است، سقف کاذب پانل گچی نصب سقف کاذب گچی با سبک و سیاق مدرن ، از پرکاربردترین روش های اجرای این نوع سقف ها می باشد.در سبک مدرن ، امکان اجرای طرح های مختلف و زیبا وجود داشته و می توان با نورپردازی های مناسب، زیبایی دوچندانی به آن بخشید.

سقف کاذب گچی لوکس

در سبک لوکس که با کناف اجرا می شود، غالبا از طرح های منحنی استفاده می گردد. سقف کاذب پانل گچی زرق و برق این سبک از سقف کاذب گچی ، بیشتر از سایر انواع بوده و برای نورپردازی آن معمولا از لوستر استفاده می شود.

سقف کاذب گچی ساده

سقف کاذب گچی ساده در کنار سبک مدرن از طرفداران خاصی برخوردار است. زیرا این سبک از سقف کاذب در عین سادگی ، با صرف هزینه کمتری ، زیبایی خاصی به فضای اتاق و منزل می بخشد. سقف کاذب پانل گچی به منظور نورپردازی سقف کاذب گچی ساده می توان از انواع نورپردازی های توکار ، روکار و … استفاده نمود.

نورپردازی سقف کاذب گچی

نورپردازی مناسب موجب تکمیل زیبایی سقف کاذب می شود. از این رو، انتخاب و اجرای درست آن از اهمیت بالایی برخوردار است. بدین منظور می توان متناسب با سبک طرح های سقف کاذب گچی ، متناسب ترین روش نورپردازی را انتخاب نمود.به طور مثال استفاده از لوستر در سبک های کلاسیک و لوکس ، بهترین انتخاب برای نورپردازی سقف کاذب پذیرایی گچی می باشد. سقف کاذب پانل گچی اما نورپردازی در سبک مدرن بیشتر به سمت استفاده از هالوژن و نور مخفی متمایل است.

قابلیت استفاده از نور مخفی و انواع سیستم های روشنایی ساختمانی

  • مخفی سازی و پوشش تأسیسات الکتریکال و مکانیکال در قسمت پشتی سقف کاذب
  • استفاده به عنوان سقف فضاهای مرطوب مانند آشپزخانه، سرویس های بهداشتی و … ( با استفاده از پنل های ضد آب، سقف کاذب PVC)
  • بالا بردن مقاومت ساختمان در مقابل آتش سوزی با استفاده از پوشش اجزای سازه (با استفاده از پنل های ضد حریق)
  • زیباسازی و اجرای دکور ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری و …

مزایا و نقاط قوت اجرای سقف کاذب کناف

از مهمترین مزایای اجرای سقف کاذب ساده و پارتیشن‌ بندی با کناف این مطلب است که موجب به سبک تر شدن ساختمان می‌شود و هم مراحل انجام پروژه در ساختمان‌سازی را سرعت می‌بخشد و به هیچ وجه وقت‌گیر نمی‌باشد و سقف کاذب پانل گچی همانطور که می‌دانید اصل بنیادی در حوزه ساختمان‌سازی مفهوم زمان است که با اجرای ارزانترین سقف کاذب در ساختمان سرعت انجام امور تسریع یافته و صرفه‌جویی در وقت میسر می‌شود.

محدودیت های موجود در سقف کاذب کناف

اجرای سقف کاذب ساده به صورت صحیح در سیستم های ساخت و ساز خشک (پنل گچی یا کناف) ملزم به داشتن آموزش مناسب و تخصص کافی است، سقف کاذب پانل گچی به همین علت اجرای عملیات نصب و اجرای سیستم های ساخت و ساز خشک توسط افراد غیر متخصص موجب به پایین آمدن کیفیت اجرا می‌شود، اصلاحات زیاد و دوباره کاری های فراوان، حجم بسیار زیاد دور ریز مصالح و در آخر بالا رفتن هزینه و از دست دادن زمان می شود.

نحوه نصب و اجرای سقف کاذب کناف

آماده کردن پیش نیازهای زیرسازی: سقف کاذب پانل گچی حساب کردن فاصله قطعه های باربر و فاصله قطعه های پنل خور با توجه به نوع پوشش کاری، رده وزنی سقف کاذب و نوع مقاومت در مقابل آتش سوزی با در نظر گرفتن استانداردهای سیستم ساخت و ساز خشک کناف.

  • اجرای سازه تراز
  • اجرای آویزها
  • اجرای سازه های باربر
  • اجرای سازه های پنل خور
  • اجرای دریچه های بازشو
  • اجرای اجزای بادبندی
  • نصب لایه عایق
  • نصب صفحات روکش دار گچی
  • اجرای درزهای انقطاع (در مساحت های بالا)
  • درزگیری و آماده سازی برای رنگ

    نحوه نصب و اجرای سقف کاذب کناف
    نحوه نصب و اجرای سقف کاذب کناف

صفحات روکش دار گچی در چهار نوع تولید می‌شوند

  1. پانل روکش دار گچی ساده RG
  2. پانل روکش دار گچی مقاوم در برابر رطوبت MR
  3. پانل روکش دار گچی مقاوم در برابر حریق FR
  4. پانل روکش دار گچی مقاوم در برابر حریق و رطوبت FM

پانل‌های گچی ساده یا RG

درسیستم ساخت و ساز خشک کناف و سقف‌های کاذب کناف در محیط‌های خشک و بدون خطر حریق مورد استفاده قرار می‌گیرند. سقف کاذب پانل گچی این صفحات دارای روکش با رنگ کرم بوده و در پشت پانل مهر آبی کناف Knauf به صورت لاتین چاپ شده است و در دیوارهای جدا کننده ، دیوار‌های پوششی ، سقف کاذب به کار می‌رود.

پانل روکش دار گچی مقاوم در برابر حریق FR

ماده افزودنی موجود در این صفحات الیاف فایبرگلاس می‌باشد که به گچ اضافه شده و این صفحات را در برابر آتش مقاوم می‌سازد. پانل‌های گچی FR در فضاهای در معرض حریق مانند پوشش تیر ها و ستون های فولادی ، داکت های تاسیساتی و … استفاده می شوند . سقف کاذب پانل گچی این صفحات دارای روکش صورتی رنگ هستند و در پشت پانل مهر قرمز کناف Knauf به صورت لاتین چاپ شده است.

پانل روکش دار گچی مقاوم در برابر رطوبت MR

صفحاتی هستند که علاوه بر گچ ، مواد افزودنی مقام در برابر رطوبت به آن اضافه می‌کنند تا برای محیط های مرطوب مناسب باشند . پانل‌های گچی MR معمولا برای آشپزخانه‌ها و سرویس های بهداشتی و سایر محیط های مرطوب مورد استفاده قرار می گیرند . سقف کاذب پانل گچی این صفحات دارای کاغذ سبز رنگ می باشند که در پشت پانل مهرآبی کناف Knauf به صورت لاتین چاپ شده است.

پانل روکش دار گچی مقاوم در برابر حریق و رطوبت FM

ماده افزودنی موجود در این صفحات الیاف شیشه و مواد مقاوم در برابر رطوبت می‌باشد . سقف کاذب پانل گچی پانل های گچی FR در فضاهای مرطوب که ممکن است مقاومت در برابر حریق مورد نیاز باشد استفاده می‌شوند، این صفحات دارای روکش سبز رنگ بوده و در پشت پانل مهر قرمز کناف Knauf به صورت لاتین چاپ شده است.

mweb_ahan
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *